ایران کشور افسانههاست و مناطق عجیب و غریبی زیادی در آن وجود دارد که افسانههای خوفناکی دربارهشان گفته میشود. مناطقی وهم آلود و پررمز و راز که افسانهها ما را از سفر کردن به آنها برحذر میدارند، اگرچه به واسطه همین افسانهها و داستانها بسیاری از این مناطق حالا به جاذبهای توریستی تبدیل شدهاند. با اسنپ تریپ همراه شوید تا سفری به عجیبترین مناطق ایران داشته باشیم.
تالاب ارواح
۱۲ کیلومتر نرسیده به نوشهر، در شمال روستای چلندر و در منطقه ملا کلا، در میان جنگلی با درختان انبوه تالاب ممرز یا ارواح قرار گرفته، یکی از ترسناکترین نقاط ایران. آنچه باعث وهمآلود شدن این دریاچه شده درختان خشک و مرده و مهای است که بیشتر اوقات سطح دریاچه را پوشانده.
حالا چرا به این دریاچه، تالاب ارواح میگویند؟ اینجا منطقهای بکر است که به ندرت صدایی در آن شنیده میشود اما گاهی طنین صدای یک پرنده یا شغال یا شکستن یک شاخه درخت هم کافی است که ترس و وحشت به جان آدم بیفتد. انگار که خودتان بازیگر فیلمی ترسناک باشید و سر از جنگلی سحرآمیز دربیاورید. این تالاب به ثبت ملی رسیده است.
مسیر دسترسی: برای رسیدن به این تالاب ابتدا باید در کیلومتر ۱۲ نور به نوشهر پس از جاده ونوش، وارد جاده فرعی روستای چلندر و صلاح الدین کلای سفلی شد و بعد از عبور از روستا به محیط بانی رسید. بعد جاده شمالی را به طول ۱۰ کیلومتر ادامه داد و از آنجا راه جاده فرعی را در پیش گرفت.
گورستان جنها
در جنوب شرقیترین نقطه ایران یعنی در شهر چابهار و روستای تیس، روستایی ۲۳۰۰ ساله قرار دارد که به گورستان عجیب و غریبش شهره است. در این قبرستان برخلاف سایر قبرستانها به ندرت کسی بر سر مزار مردههایش حاضر میشود و همین سکوت نیز ترس اینجا را دوچندان کرده.
سنگ قبرهای بزرگ و قبرهای گود اینجا باعث شده بلوچها بگویند در این گورها آدمیزادی دفن نشده است. عدهای میگویند این گورها متعلق به جنهاست. آنها معتقدند جنها شب که میرسد بر سر گور از دسترفتگانشان حاضر و به مویه و مرثیهسرایی مشغول میشوند. عدهی دیگری نیز معتقند آنهایی که گورها را کندهاند میخواستند مردگانشان را از گزند جانوران حفظ کنند. بنابراین قبرها را اینطور میکندند که به آنها احترام گذاشته باشند.
مسیر دسترسی: پس از رسیدن به چابهار باید راه جنوب آن را درپیش گرفت تا به روستای تیس رسید.
بیشتر بخوانید: عجیب ترین روستاهای ایران کدامند؟
کویر مرگ
مثلث برمودای ایران، کویر مرگ ایران و ترسناکترین و اسرارآمیزترین نقطه ایران، همه عناوینیست که به ریگ جن داده شده. این منطقه که مثل مثلث برمودای مکزیک معروف است که هر موجود زندهای را در خود فرو میبرد، در جنوب غربی و غرب دشت کویر و حوالی سمنان قرار دارد.
محلیها معتقدند ارواح پلید و شیاطین در این سرزمین که پر از باتلاقهای نمک و تپههای شنی است، حکومت میکنند. آنها معتقدند هر که پا به ریگ جن میگذارد بلعیده میشود و دیگر برنمیگردد. این درحالیست که در سالهای اخیر گروههای بسیاری به این منطقه رفته و سالم برگشتهاند.
مسیر دسترسی: بهترین مسیر رسیدن به این منطقه، جاده سنگفرش ملک آباد در شهر گرمسار است که در بخش شمال شرق پارک ملی کویر قرار دارد.
جنگل جیغ
در منطقه طرقبه مشهد جنگلی مرموز قرار گرفته که شبها درختانش جیغ میزنند. اینجا روستای سربرج یکی از توابع بخش طرقبه مشهد است که صداهای عجیب و غریب جنگل آن، سالانه گردشگران زیادی را راهیاش میکند. این صداها موقع شب شنیده میشود و تا صبح ادامه دارد.
برخی این صداها را ناشی از وجود ملخها و جیرجیرکهایی میدانند که شبها به داخل درختان پناه میبرند، محلیها به این جیرجیرکها کز میگویند. برخی دیگر نیز این صداها را ناشی از آب چشمهای میدانند که در این منطقه جاری است. عدهای نیز این جنگل را نفرینشده و محل سکونت اجنه میدانند. آنها میگویند شیاطین و روحهای نفرینشده شبها در این روستا پرسه میزنند و این صداها مربوط به آنهاست.
مسیر دسترسی: در بلوار معلم شهر مشهد باید به سمت طرقبه پیش رفت. از طرقبه تا جنگل جیغ ۴۵ دقیقه راه است.
کال جنی
حتما اسم کال جنی را شنیدهاید، درهای شگفتانگیز در دل بیابان داغ طبس. کال جنی منطقهایست وسیع که از دوره ساسانیان و به دنبال عبور آب و سیلابها ایجاد شده است.
کال جنی که به معنی دره جنهاست به دلیل داشتن دیوارهها و تونلهای متفاوت در بین مردم قدیم منطقهای جنزده و ترسناک به حساب میآمده. و داستانهای متفاوتی در وصف آن گفته میشود. حتی برخی میگفتند که نباید به تنهایی به این دره سفر کرد چراکه بازگشتی درکار نیست. ولی این روزها کی گوشش به این حرفها بدهکار است؟
مسیر دسترسی: این دره پر رمز و راز در شمال غربی طبس در نزدیکی ازمیغان واقع شده. و از طریق جاده بشروبه به طبس میتوان با دنبال کردن تابلوها خود را به اینجا رساند.
بیشتر بخوانید: راهنمای سفر به میمند کرمان
دره ستارگان
در ساحل جنوبی قشم به روستای برکه خلف میرسید و با رفتن به راه خاکی شمال این روستا، منطقهای وسیع جلوی رویتان قرار میگیرد که پر است از کوههای تو در تو و رسوبی.
گذشت زمان و باد و طوفان از این منطقه، ستونها، دالانها و حفرههای تو درتویی ساخته است.و همینکه از بین دالانهای تو در توی آن عبور کنید آسمان آبی بالای سرتان خودنمایی میکند. و اگر باد هم بیاید همه چیز تکمیل میشود تا فضایی وهمآلود را به وجود آورد. محلیها به این دره، دره ستاره افتاده میگویند و معتقدند حدود دو میلیون سال پیش، ستارهاى از آسمان افتاده. و سنگ و خاک و ماسهها را به شکلهای عجیبی درآورده است.
مسیر دسترسی: در ساحل جنوبی قشم به روستای برکه خلف میرسید و با رفتن به راه خاکی شمال این روستا، منطقهای وسیع جلوی رویتان قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: آیا تا به حال به کالیفرنیای ایران رفتهاید؟
دسته:ایرانگردی
۳ نظر
سلام جالب بود .ممنون
با سلام.کم بود.ممنون.در ایران مناطق جالب دیگری هست که اضافه کنید مطالبتان جالب تر میشود.
از جون آباد ایران هم بگید که در سیستان و بلوچستان هستش