دیگر کمتر کسی به شیوه سنتی سفر میکند. خیلی از هتلهای بزرگ میدانند که گردشگران مدرن دنبال چیزی بیش از جای خواب و روم سرویس هستند. با گسترش خدمات شرکتهایی مثل ایربیانبی (Airbnb) و کسانی که خانه خود را به مسافران اجاره میدهند، کاربرد هتلها هم عوض شده و دیگر نمیتوانند فقط جایی برای خواب باشند. از این رو آنها روشهای خلاقانهای برای جذب مشتری به کار میگیرند. با اسنپ تریپ و ۴ تکنیک بازاریابی برای هتلها همراه باشید.
۱- امکان سفری متفاوت برای مشتریانت فراهم کن
خیلی از گردشگران ساعات کمی را در اتاق هتل صرف میکنند و برای جذب آنها باید روشهای خلاقانهای به کار گرفت و امکانات هیجانانگیزتری پیشنهاد کرد. برای جذب مسافر دیگر روشهای سنتی جواب نمیدهد و باید روشهای پیچیدهتری از مبلمان زیبای اتاق و ملحفههای سفید و سرویس بهداشتی لوکس رو کرد. برای همین بعضی هتلها به برگزاری کلاسهای یوگا، گردهماییهای شاد و بازیهای جذاب دستهجمعی رو آوردهاند. در یک تجربهی شگفتانگیز مشتریهای برجهای Waldorf Astoria دسترسی اختصاصی به باغها و کندوهای عسل پشتبام هتل دارند و میتوانند فرایند زنبورداری را تجربه کنند و با شیوهای به نام عسلدرمانی آشنا شوند و از داروهایی که مادهی اولیهی همهی آنها عسل است بهره ببرند.
۲- قدر مشتریان ثابت را بدان؛ تکنیک مهم بازاریابی برای هتلها
مشتریانی که بیش از یک بار مسافر هتلی هستند همان مشتریان وفاداریاند که هتل باید توجه ویژهای به آنها داشته باشد. باید با آنها جوری رفتار کنی که انگار تکتکشان را میشناسی و هرازچندی پیشنهادهای ویژه برای آنان تدارک ببینی.
هتلهای روشهای خلاقانهای به کار میگیرند تا مشتری گذری را تبدیل به مشتری ثابت کنند. این روشها از طریق احترام گذاشتن به سلیقهی شخصی مشتری یا علاقهمندیهایی انجام میگیرد که او در طول اقامت در هتل از خود بروز داده است. یکی از مثالهای خوب مربوط به هتل بینالمللی ریتز کارلتون است. وقتی کودک یکی از مشتریان عروسک خود را در اتاق هتل جا گذاشت آنها بعد چند روز عروسک را به آدرس مشتری پست کردند و همراهش عکسهایی از عروسک فرستادند که در جای جای هتل گرفته شده و نشان از یک ماجراجویی هیجانانگیز در هتل داشته است.
۳- نقش خود را به عنوان متخصص امور گردشگری جا بینداز
خیلی از برندهای بین المللی هتلداری، بر چگونگی ارائهی اطلاعات هتل به مشتریان نظارت ویژهای دارند. وبسایت آنها برای افراد غیر عضو بسیار ساده و کاربردی طراحی شده تا در صورت ثبت نام و عضویت بتوانند به اطلاعات بیشتری دسترسی پیدا کنند. هتلها فقط به خدماتی که خود ارائه میدهند بسنده نمیکنند. آنها در اپلیکیشنها و وبسایتهای خود اطلاعات مفیدی برای گردشگران جمع آوری میکنند. مشتریان با مطالعهی این مطالب حس میکنند که گزینهی مورد اطمینانشان را پیدا کردهاند.
آنها به جای بمباران مخاطب خود با ارائهی ویژگیهای پرشمار، سعی میکنند با صرفه جویی در وقت و پول، فقط امکانات مهم را به مشتریان معرفی و پروسهی خرید خدمات هتل را سادهتر کنند. تکنولوژی موبایل این فرایند را سادهتر کرده. مشتریان میتوانند از طریق اپلیکیشن هتلهایی مثل هتل هایت و هیلتون به سرویسهای مختلف آنها دسترسی پیدا کنند. به صورت آنلاین اتاق مورد علاقه خود را رزرو کنند یا با خدمه هتل در ارتباط باشند.
بیشتر بخوانید: بهترین اپلیکیشن برای مسافرت کدام است؟
۴- در شبکههای اجتماعی با مشتریان ارتباط انسانی برقرار کن
بعضی هتلها در شبکههای اجتماعی خود کار جالبی میکنند. در شبکههای اجتماعی هتلها به جای اینکه برند با مخاطبان صحبت کند، کارکنان هتل با مشتری طرف گفتوگو میشوند. و هر کس به فراخور تخصصی که دارد در جریان ارتباط با کاربران شبکههای اجتماعی مداخله میکند. مشتری از این ارتباط انسانی حس خوشایندتری پیدا خواهد کرد و با اعتماد بیشتر با هتل ارتباط خواهد گرفت.
بیشتر بخوانید: با رعایت این ۹ نکته، سفر کاری بهتری داشته باشید
دسته:مهارتهای سفر
۱ نظر
من تکنیک چهارم رو متوجه نمیشم، الان تفاوت مخاطبان با مشتری ها چیه؟ ۲تاشون مشتری حساب نمیشن؟