چابکسر در گیلان جاییست که جنگل و دریا به هم آمیخته و دل کندن از طبیعت آن کار راحتی نیست. شهری که تا رامسر ۱۳ کیلومتر فاصله دارد و تا رشت ۱۰۳ کیلومتر.
چابکسر کجاست؟
اگر از جاده چالوس برویم، بعد از رسیدن به چالوس و پشت سر گذاشتن تنکابن و رامسر، به مقصدمان میرسیم. این سفر حدود ۵ ساعت و نیم طول میکشد.
از مسیر رشت هم میتوانیم به اینجا برسیم و زمان سفرمان تفاوت چندانی ندارد. از اتوبان تهران – کرج راهمان را شروع میکنیم، قزوین، منجیل و رودبار را پشت سر میگذاریم، بعد از لاهیجان و لنگرود به رودسر میرسیم. دیگر میماند کلاچای و بعد هم در مقصد هستیم.
خوبی چابکسر این است که هم خودش خیلی دیدنیست و هم به رامسر و جاهای دیدنی رامسر نزدیک است.
جاهای دیدنی چابکسر کجاست؟
چشمه دمکش
جز منطقه دیدنی جنگلسرا که خیلی دیدنی است و در دل چابکسر قرار گرفته، در ۵ کیلومتری مرکز شهر به ورودی روستای فکجور میرسیم و تابلوی راهنمای چشمه دمکش را میبینیم. خوشبختانه تابلوها تا رسیدن به محوطه اطراف چشمه ادامه پیدا میکنند. میتوانیم ماشین را در پارکینگ بگذاریم و وارد جای قشنگ پردرختی بشویم. جایی که باید منتظر شنیدن صدای شرشر آب باشیم.
اما نکته جالب چشمه دمکش این است که همیشه آب در آن جاری نیست. گاهی خشک بهنظر میرسد و بعد مثل گرداب آب چشمه روی سنگها جاری میشود. دیگر به شانسمان بستگی دارد که وقتی به آنجا میرسیم، چشمه آرام باشد یا در حال جوشیدن.
کسی هم نمیداند چرا آب چشمه قطع و وصل میشود یا زمان شروع جاری شدن آب کی است. البته اگر آبی در چشمه نبود، میتوانیم روی تختهای آن حوالی بنشینیم و چیزی بخوریم.
روستای لیمهسرا
وقتی از آخرین میدان چابکسر در جاده کناره دور میزنیم، جادهای فرعی میبینیم که سربالایی بهسمت روستای لیمهسرا میرود. آخر مسیر خاکی میشود، اما آنقدر طولانی نیست که مشکلی ایجاد کند. در لیمهسرا که باشیم، هم جنگل را میبینیم و هم دریا را.
سرولات
یکی دیگر از جاهای دیدنی چابکسر روستای سرولات است. از سمت جنوب شهر که ۳ کیلومتر رانندگی کنیم، بعد از روستای لیمهسرا، به روستای سرولات میرسیم، یعنی ۱۰ دقیقه رانندگی. سرولات، ویلا و اقامتگاه زیاد دارد و بین گردشگران معروف است.
بدون شک دلیل معروف شدن سرولات وجود رستورانهایش است، رستوران خاور خانم و فاطمه خانم که به اسم دربند لطفی هم معروف است.
خوردن یک پرس کباب ترش یا مرغ شکمپر میتواند انگیزه کافی برای سر زدن به این روستا باشد. درمورد این دو رستوران حرف و حدیث زیاد است. بعضیها میگویند خاور خانم مدتهاست کیفیت سابق را ندارد و برخورد خوبی هم با کارکنان یا مهمانانش نمیکند. این دسته رستوران دربند لطفی را پیشنهاد میکنند. اما گروه دیگری هم هستند که باور دارند خاور خانم هنوز غذای باکیفیت دست مشتریان میدهد.
از خورد و خوراک که بگذریم، در سرولات هم جنگل را میبینیم و هم دریا. این روستا رودخانه و کوه هم دارد و کشتزارهای سبز این روستا کاری میکنند که خستگی سفر را فراموش کنیم.
این روستا از یک طرف به روخانه آچیرود میرسد و از طرف دیگر به رودخانه کورئه. میتوانیم کنار رودخانه بساط پیکنیک پهن کنیم و روزمان را بگذرانیم. حاشیه رودخانه آچیرود از جاهای دیدنی چابکسر است. در حالوهوای جنگل چای زغالی خیلی میچسبد. پیدا کردنش جایی هم که بشود در آن چای زغالی خورد سخت نیست و باید به قهوهخانهها سری بزنیم.
این حوالی جان میدهد برای پیادهروی و طبیعتگردی. بعضیها اهل کوهنوردی و جنگلنوردی هستند و از لابهلای درختها خودشان را به روستاهای دیگر میرسانند. گاهی مه جنگل را بغل میکند و چه منظرههای رویایی که نمیسازد.
ساحل قاسمآباد
اینجا، برای آدمهای اهل ورزش و تفریحهای آبی جای جذابیست. در ساحل قاسمآباد میتوانیم اسکی روی آب، پاراسل، شاتل، قایقسواری و موتور چهارچرخ را تجربه کنیم و هیجانهای تلنبارشدهمان را خالی کنیم.
اوشیان
یکی دیگر از روستاهای توریستی چابکسر، اوشیان است که ۱۰ دقیقه با مرکز شهر فاصله دارد. اوشیان، طبیعتی تماشایی دارد و چشم از دیدنش سیر نمیشود.
جاذبههای نزدیک چابکسر
تله کابین رامسر
اگر بهسمت رامسر برگردیم، با ۸ دقیقه رانندگی به شهربازی و تلهکابین رامسر میرسیم. اینجا از هر نظر هیجانانگیز است. چراکه هم به بچهها حسابی خوش میگذرد و هم به بزرگترها.
اگر بخواهیم میتوانیم کمی در شهربازی تفریح کنیم. بعد سوار تلهکابین رامسر شویم و تا بام رامسر بالا برویم. از آن بالا یکی از قشنگترین منظرههای مازندران را میبینیم. جایی که آبی خزر به سبزی جنگل وصل میشود. در بام رامسر میتوانیم غذا و نوشیدنی بخوریم، در جنگل پیادهروی میکنیم و اگر دلمان خواست با لباس محلی عکس میگیریم.
خسته که شدیم، دوباره سوار تلهکابین میشویم و راه رفته را پایین میآییم. میتوانیم از زیرگذر پارک به آن طرف اتوبان برویم یا از روی پل هواییای که خیلی باریک و بلند است و از لابهلای نردههایش میتوان ماشینها را دید خودمان را به آن طرف اتوبان برسانیم تا به آبنمای موزیکال، رستوران و کافه دسترسی داشته باشیم.
کجا اقامت کنیم؟
در سفر به گیلان و مازندران همیشه میشود ویلا و سوئیت با قیمتهای مختلف پیدا کرد. اگرچه بعضیها ترجیح میدهند همان موقع که چمدان میبندند، گوشی را بردارند یا جلوی کامپیوتر بنشینند و هتلشان را رزرو کنند.
بین هتلهای چابکسر از هتل ۲ ستاره تا ۴ ستاره پیدا میکنیم. قیمت این هتلها از ۱۵۰ هزار تومان شروع میشود و به ۴۲۳ هزار تومان میرسد.
شاید ترجیح بدهیم ۱۵ دقیقه تا رامسر را برویم و در یکی از هتلهای رامسر بمانیم. در رامسر قیمتهای متنوعی برای رزرو کردن وجود دارد، یعنی از ۱۲۸ هزار تا ۴۴۰ هزار تومان. اگر دنبال هتل لوکسی باشیم، میتوانیم هتل بام سبز رامسر را بررسی کنیم که جزو بهترین هتلهای شمال ایران است.
دسته:جاذبه
۴ نظر
با سلام و تشکر از زحماتتون. به نظر روستای جنگسرا بعنوان یکی از شاخصه های زیبا برای معرفی و جذب توریست می تواند معرفی شود و در متن جز اشاره کوچکی به آن، آنچنان به آن پرداخته نشده است.
چشمه دمکش در ایامی که هوا افتابی باشد خیلی مچسبد. چشمه دمکش جز اموال عمومی است متاسفانه باید پول جهت دیدن این عجیبه طبیعت داد که خدمتی دریافت نمی شود.لیمه سرا و سرولات اکثرا باغ اشخاص هستند و دهداری جایی جهت افرادی که به صورت گذری می ایند تدارک ندیده است.اما جنگسرا به دلیل وجود جنگل و منابع طبیعی فعلا بهترین جای چابکسر است انشالله این منطقه دچار اسیب نشود البته ساحل گلسرخ را هم یادتان نرود خیلی زیباست.
سلام، خوب بود مانندقیمت هتل که بیان کردید.از قیمت خانه های کرایهای وقیمت آژانس وماکز طبیعی دیدنی مانندسرولات وبندبن میانده هم میگفتید..اگر شهرداری در این حوالی پارک طبیعی هم داردلطفامعرفی کنید وقیمت رستورانها که خیلی بالا است هم بگویید.
زیباتر از چابکسر در شمال نیست