ایران دریاچههای طبیعی بسیاری دارد. این دریاچهها از جاهایی هستند که میتوانید برای گشتوگذار از آنها دیدن کنید و اوقات خوشی را برای خودتان بسازید. در پست قبل به ۵ دریاچه در جاهای مختلف ایران اشاره کردیم و در این پست درباره ۵ دریاچه دیگر نوشتهایم. با اسنپ تریپ همراه باشید.
دریاچه ولشت
یکی از قشنگترین دریاچههای ایران، دریاچه ولشت در جنوب غربی چالوس و شمال شرقی کلاردشت است. یکی از ۱۰ دریاچه آب شیرین ایران که به خاطر موقعیتش، پرندگان زیادی به آن مهاجرت میکنند، میتوان در آن ماهیگیری کرد و هوای مطبوعش برای دور شدن از دود و دم شهر بهترین است.
آدرس: کیلومتر ۲۵ جاده چالوس-کرج، ۱۲ کیلومتری مرزن آباد- بعد از عبور از پیچ و خم های زیادی و جاده جنگلی به روستای کرد چال میرسید و از آنجا مسیر خاکی تا دریاچه را در پیش بگیرید.
دریاچه کوه گل
در میان تنگه کوه گل در سی سخت در ۳۲ کیلومتری یاسوج، دریاچه ای کوچک اما دیدنی قرار دارد که فصلی است و از بهار تا اواخر تابستان پرآب است. در جایی که در تابستان پرندگانی مثل اردک، درنا، لک لک و چنگر به آن مهاجرت میکنند و دشت لالههای واژگون، آبشار تنگه نمک، چشمه سردو و منطقه محافظت شده دنا، آن را به تابلوی نقاشی رنگارنگی تبدیل کرده.
آدرس: کهگیلویه و بویر احمد، ۳۲ کیلومتری شهر یاسوج، ۸ کیلومتری شهر سی سخت، در دهانهی انبری گردنه بیژن
دریاچه شورمست
در ۵ کیلومتری شهر پل سفید، تنها دریاچه طبیعی سوادکوه یعنی دریاچه شورمست قرار گرفته. شورمست و درختان کهنسال توسکای اطرافش، یکی از توریستیترین مناطق ایران است. اینجا، جایی است که درختان تا دریاچه پیشروی کردهاند و خنکای هوایش آدم را سرزنده میکند. تجربه قایق سواری در شورمست، تماشای پل ورسک و آبشار آن از تجربه هایی است که یکبار در طول عمرت باید طعمش را بچشی.
آدرس: ۶۵ کیلومتر بعد از فیروزکوه، بعد از گذشتن از پل ورسک به پل سفید میرسید. در مرکز شهر پل سفید با در پیش گرفتن راه آسفالتی، شورمست پیش رویتان است.
دریاچه مارمیشو
یکی از زیباترین دریاچههای ایران، دریاچه مارمیشو در استان آذربایجان غربی است. مارمیشو هرچند که در سایه نام دریاچه ارومیه قرار گرفته ولی در سال های اخیر و تلاش های طبیعت گردان از ناشناخته بودن فاصله گرفته. مارمیشو در چهل و پنج کیلومتری غرب ارومیه و مرز ایران و ترکیه واقع است.
دلیلی که باعث شده این دریاچه در لیست ما قرار بگیرد رنگ نیلی آن، درختان بید اطرافش، درختان گردو و بلوط، بنه، عناب، گلابی، زالزالک، بادام، گز، صنوبر، ماهیهای قرل آلا و سفید و سمور دریاچه که امکان ماهیگیری را فراهم کرده اند، بوده. جدا از اینها چادرهای عشایر هم بر زیبایی و سرسبزی منطقه اضافه کرده.
آدرس: از میدان مدرس ارومیه، مسیر انهر را در پیش بگیرید. با طی حدود چهل پنج کیلومتر به سمت غرب و با عبور از روستاهای پسان، بانی و هلانی به روستای زیبای مارمیشو میرسید.
دریاچه چورت
نام اصلی دریاچه چورت، میانشه است ولی به دلیل فاصله کمش با روستای چورت به این نام خوانده میشود. دریاچه ای که در دل جنگلهای کیاسر واقع شده و بعد از دیدنش حال خوب برایتان باقی بماند. هوای مه آلود اطراف دریاچه، درختانی که تا تنه در آب فرو رفتهاند، صدای حیوانات و پرندگانی که در سکوت جنگل حکمفرماست، از چورت، دریاچهای ساخته که انگار فرسنگها با آب و هوای خشک ایران فاصله دارد. باور نمیکنید؟ خودتان ببینید.
آدرس: در جاده ساری-کیاسر باید راه روستای چورت را در پیش بگیرید. بعد از ۱۰ کیلومتر راندن در جاده خاکی از این روستا، دریاچه پیش رویتان قرار میگیرد.
دسته:ایرانگردی
نظری ثبت نشده