این دریاچه‌های ایران را حتما ببینید (۱)

تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1396 - تاریخ بروز رسانی : ۲۰ مهر ۱۴۰۰
این دریاچه‌های ایران را حتما ببینید (۱)

ایران ۲۸ دریاچه طبیعی دارد، دریاچه‌هایی که یکی از بکرترین و محبوب‌ترین جاها برای دیدن و گشت و گذارند. جاهایی که حتی چند ساعت ماندن در کنار آنها، نگاه کردن بهشان و خنکی‌شان، حال آدم را سرجایش می‌آورد و خشمگین‌ترین انسان‌ها را هم آرام می‌کند. اما از بین دریاچه‌های ایران، بعضی‌هایشان هستند که برای یکبار هم که شده باید آنها را از نزدیک و نه از پشت عکس‌ها و نه از پشت مانیتور دید. زیباترین دریاچه‌های ایران کدام هاست؟ و کدام دریاچه‌ها را باید قبل از مرگ دید؟

دریاچه چمستان، سد الیمالات

دریاچه چمستان، یکی از زیباترین دریاچه‌های ایران است. دریاچه‌ای که در دل جنگل واقع شده و بعد از گذشتن از جاده‌ای پردرخت وقتی به آن می‌رسید واقعی بودن آن باورتان نمی‌شود. انعکاس درخت‌ها در دریاچه و سکوت و آرامشش آدم را در خود غرق می‌کند. این منطقه امکاناتی مثل قایق‌های موتوری و پدالی، امکان ماهیگیری، سوئیت، رستوران، کافی شاپ و سوپرمارکت دارد.

آدرس: ۸ کیلومتری نور استان مازندارن در مسیر جاده نور به چمستان. فاصله از جاده اصلی به چمستان ۳ کیلومتر. این دریاچه در قسمت جنوبی دوراهی روستای کارگرکلا واقع شده.

دریاچه گهر

می‌گویند دریاچه گهر نگین اشترانکوه است و بیراه هم نمی‌گویند. دریاچه‌ای که در منطقه حفاظت شده اشترانکوه و در شهرستان درود واقع شده. دره نی گاه با لاله‌های واژگون و شقایق‌هایش، درختان تنومند بلوط و زالزالک، سیب، ارژن، انار، و حیات وحشی که حیواناتی چون بز، آهو، قوچ، کبک، و شاهین در آن زندگی می‌کنند، دریاچه گهر را دیدنی‌تر هم کرده است. بعد از ۴۰ دقیقه پیاده‌روی به دریاچه گهر دوم می‌رسید، جایی که عمق دریاچه کم است و ماهی‌ها را از نزدیک می‌توان دید.

آدرس: دریاچه گهر در ۷۰ کیلومتری الیگودرز در شهرستان لرستان واقع شده و ۳۰ دقیقه با شهرستان درود فاصله دارد.

دریاچه اوان

دریاچه-اوان

یکی از زلال‌ترین آب‌ها را دریاچه اوان در ۴۵ کیلومتری قلعه الموت استان قزوین دارد. دریاچه‌ای که بخش کمی از آبش از بارندگی تامین می‌شود و به دلیل غلیان همیشگی‌اش، آبی صاف دارد.  تابستان‌ها دریاچه پر می‌شود از گردشگرانی که برای آب تنی و ماهیگیری و قایق سواری به آن آمده‌اند. و پاییز پرندگانی مثل قو، غاز و مرغابی مهمان اوان می‌شوند. عمیق‌ترین قسمت دریاچه در جنوب شرقی آن ۸/۶ سانتی متر است. دریاچه اوان محل زندگی ماهی‌هایی چون قزل‌آلای رنگین‌کمان، کپور و اردک ماهی است.

آدرس: اوان در شمال شرقی قزوین واقع شده. برای رسیدن به این دریاچه باید از میدان مینودر (غریب کش) قزوین وارد جاده الموت شوید.

مسیر از تهران: در انتهای اتوبان تهران-قزوین و چند کیلومتر قبل از قزوین (۲ کیلومتر بعد از عوارضی قزوین) مسیر فرعی سمت راست اتوبان که با تابلو “الموت” نشان داده شده را در پیش بگیرید. بعد از ۴۰ کیلومتر به رجایی دشت می‌رسید. از رجایی دشت تا دریاچه ۲۰ کیلومتر فاصله است.

دریاچه لفور(سد البرز)

یکی از زیباترین دریاچه‌های ایران، دریاچه لفور یا سد البرز است. آنطور که وقتی عکس‌هایش را نگاه می‌کنید شاید باورتان نشود “اینجا ایران” است. دریاچه لفور در بین جنگل‌های سوادکوه واقع شده و یکی از قشنگ‌ترین جاهایی است که هرکس قبل از مرگ می‌تواند ببیند. یکی از بکرترین‌ها که وجود هفت آبشار بر قشنگی‌هایش افزوده و گاهی همانطور که در کنارش نشسته‌اید،از کنارتان رد می‌شوند و عیشتان را تکمیل می‌کنند.

آدرس: بعد از فیروزکوه و پل سفید، باید خود را به شیرگاه برسانید. مسیر جنگل از جاده سد البرز می‌گذرد. از سد البرز تا جنگل و دریاچه لفور دو ساعت راه است.

دریاچه زریوار

دریاچه زریوار یا زریبار که در زبان کردی به معنی دریاچه وار است در سه کیلومتری مریوان قرار گرفته. زریوار، بزرگترین دریاچه آب شیرین غرب ایران است و به دلیل خودجوش بودن آب دریاچه و چشمه‌های کف‌جوش آن مردم محلی افسانه‌های زیادی درباره‌اش می‌گویند. تنوع پوشش گیاهی و جانوری این منطقه و امکان ماهیگیری، زریوار را تماشایی‌تر کرده.

آدرس: کردستان، فاصله ۵ کیلومتری مریوان

بیشتر بخوانید: قسمت دوم زیباترین دریاچه‌های ایران

دسته:ایرانگردی

مطالب مرتبط :

اطلس مال تهران

اطلس مال تهران؛ مکانی بی‌نظیر برای تفریح و خرید

17 دی 1403
کاخ سعدآباد تهران

کاخ سعدآباد تهران + بلیط و راه‌های دسترسی

9 دی 1403

نظری ثبت نشده

ارسال پاسخ

نسخه وب اپلیکیشن اسنپ‌تریپ

برای مشاهده نسخه وب اپلیکیشن اسنپ‌تریپ کیوآر کد زیر را با موبایل خود اسکن کنید.

ثبت نام

با ثبت نام در اسنپ تریپ! علاوه بر استفاده از خدمات گوناگون، از پیشنهادات ویژه اعضا مطلع خواهید شد.

بازگشت

ثبت نام شما با موفقیت کامل شد