این روزها تبوتاب سفرهای خارجی بالا گرفته و حتماً شما هم دوست دارید که به یک سفر هیجانانگیز بروید. استانبول هم که همین بیخ گوش ماست و نصفش در اروپا واقع شده و نیم دیگرش در آسیا قرار دارد. پس با یک حساب سرانگشتی، میفهمیم که سفر به استانبول میتواند مقرونبهصرفه و جذاب برای شما باشد. به همین خاطر، در این مطلب از اسنپ تریپ، میخواهیم هزینه های سفر به ترکیه با تور و بدون تور را از صفر تا صد برایتان توضیح دهیم. وقتی با هزینه های سفر بدون تور آشنا شوید، بهراحتی میتوانید با یک دودوتا چهارتای ساده، سفری ارزان به استانبول داشته باشید.
واحد پول ترکیه چیست؟
قبل از اینکه هزینه سفر به ترکیه به تومان را بررسی کنیم، بیایید تا ببینیم که اصلاً واحد پول این همسایه شمالی ما چیست. احتمالاً خیلی وقتها، در اخبار و روزنامهها، نام لیر یا لیره را شنیدهاید. خب واحد پول ترکیه لیره (Turkish lira) است. هر لیره هم به ۱۰۰ کروش تقسیم میشود که واحد زیرین لیره است. پس میفهمیم که هزینه های سفر به ترکیه بدون تور با همین لیره و کروش محاسبه میشوند.
حالا برای خرید لیره باید چه کار کنیم؟ برای این کار میتوانید بهسراغ یکی از روشهای زیر بروید:
- به یک صرافی ایرانی مراجعه کنید و مقداری لیره بخرید.
- از صرافی ایرانی دلار بگیرید و دلارهایتان را در ترکیه به لیره تبدیل کنید.
پس دو روش برای همراهداشتن ارز در سفر به استانبول پیش روی ما قرار دارند. البته بعضی از مسافران ترجیح میدهند که ترکیبی از لیره و دلار را با خود به ترکیه ببرند. اگر شما هم این کار را انجام بدهید، میتوانید هر وقت که میخواهید، این دو ارز را به یکدیگر تبدیل کنید و هزینه های سفر به ترکیه با تور یا بدون تور را بپردازید.
هزینه های قبل سفر به استانبول
برای هزینه های سفر به ترکیه با تور یا بدون تور، از همین حالا باید خیالتان را راحت کنیم و بگوییم که اسنپ تریپ از هتل تا هواپیما را با کمترین قیمت به شما ارائه میدهد؛ اما هزینههای قبل از سفر، بحثشان جداست. ازآنجاییکه ترکیه ویزا ندارد، شما فقط باید دو نوع هزینه کلی را پیش از سفر بپردازید. در ادامه، این مخارج را برایتان توضیح میدهیم:
- عوارض خروج از کشور: یکی از هزینه های سفر به ترکیه بدون تور یا با تور، مربوط به عوارض خروج از کشور است. این عوارض را هرکسی که بخواهد از کشور خارج شود، باید بپردازد. فرقی هم نمیکند که مسافر چه سنی داشته باشد؛ بلکه شما باید برای فرزندانتان هم به پرداخت عوارض اقدام کنید. این هزینه در سال ۱۴۰۳، برای سفر اول ۵۲۰٬۰۰۰، برای سفر دوم ۷۸۰٬۰۰۰ و برای سفر سوم ۱٬۰۴۰٬۰۰۰ تومان است.
- هزینه صدور یا تمدید گذرنامه: حتماً میدانید که برای خروج از کشور، به پاسپورت یا گذرنامه نیاز دارید. پس اگر تا حالا از کشور خارج نشدهاید، باید برای دریافت آن اقدام کنید. همچنین، افرادی که مهلت پاسپورتشان به پایان رسیده، باید بهدنبال تمدید آن باشند. هزینه تمدید یا صدور گذرنامه هم شامل ۲۰۰٬۰۰۰ تومان برای صدور، ۲۰٬۰۰۰ تومان برای عوارض شهرداری، ۱۷۲٬۰۰۰ تومان برای چاپ گذرنامه، ۲۱٬۶۰۰ تومان برای عکس پاسپورتی، ۵۰٬۴۰۰ تومان برای احراز هویت و ۵٬۰۰۰ تومان برای خدمات دفتری است.
هزینه سفر به استانبول با خودرو شخصی
اغلب ماها عادت داریم که سفرهای داخلی را با خودروی شخصیمان برویم. حالا ممکن است که بهیکباره دلمان بخواهد تا با خودروی خودمان در ترکیه باشیم و به جاهای مختلف این کشور سرک بکشیم. در نگاه اول، احتمالاً این روش سفر جذاب و ساده به نظر میرسد و شاید فکر کنید که هزینه های سفر به ترکیه بدون تور و با خودرو برایتان کمتر آب میخورد؛ اما سخت در اشتباهید.
پس بیایید تا با هم یک حساب سرانگشتی کنیم. از همین شهر خودتان که راه میافتید، باید کلی بنزین بزنید و مخارج استهلاک وسیله نقلیه و عوارض را هم باید به هزینه سفر به ترکیه به تومان اضافه کنید. برای این سفر، فقط میتوانید از مرز بازرگان رد شوید که خب هزینه عبور و عوارض ترکیه هم به مخارجتان اضافه میشوند. تازه هنوز قیمت بنزین در این کشور را حساب نکردهایم که بهازای هر لیتر، تقریباً ۷ تا ۸ لیره است. اگر اینطوری به سفر بروید، احتمالاً در همان روزهای اول، به خودتان میگویید که کاش به اسنپ تریپ سر میزدم و بلیط هواپیما و هتل را با ارزانترین قیمت رزرو میکردم و اینقدر خودم را توی خرج و زحمت نمیانداختم.
هزینه سفر به استانبول با قطار
حالا میخواهیم درباره یکی از پردردسرترین روشهای سفر به استانبول حرف بزنیم. پس اگر وقت اضافی دارید و از سفرهای مارکوپولویی خسته نمیشوید، سفر با قطار گزینه خوبی برایتان خواهد بود. برای این کار، باید با قطارهای چهارستارهی چهارتخته به وان بروید. با رسیدن به مرز و دریاچه وان، سوار کشتی میشوید تا بهسمت بندر تاتوان حرکت کنید. در این بندر، باید با تاکسی تا ایستگاه قطار بروید. بعد سوار قطارهای چهارتخته ترکیه میشوید و خودتان را به آنکارا میرسانید. قطارهای آنکارا به استانبول هم روزی دوبار حرکت میکنند و شما را به این شهر میبرند. قیمت این بلیط حدود ۱۸۰ یورو است که شما باید برای محاسبه هزینه های سفر به ترکیه بدون تور، این هزینه را با نرخ ۲۰۴ یوروییِ قطار تهران به آنکارا جمع ببندید.
هزینه های مربوط به دریافت ویزا
مسافران برای محاسبه هزینه های سفر به ترکیه با تور یا بدون تور، باید هزینه ویزا را هم در نظر بگیرند؛ اما ساکنان برخی از کشورها از پرداخت این هزینه معاف هستند. خوشبختانه ایران هم با ترکیه پیمان همکاری گردشگری دارد و شما میتوانید بدون دریافت ویزای توریستی بهمدت حداکثر ۳ ماه، به این کشور سفر کنید. پس طبیعتاً نیازی به پرداخت هزینه اخذ ویزا ندارید و بهراحتی میتوانید از جاذبههای استانبول لذت ببرید.
هزینه های بلیط هواپیما به استانبول
راحتترین راه برای سفر به استانبول، رزرو بلیط هواپیما از اسنپ تریپ است. با این کار، در یک چشمبههمزدن، خودتان را در شهر تاریخی استانبول میبینید و بدون اتلاف وقت، از جاذبههای مختلفش لذت میبرید. در اسنپ تریپ، امکان رزرو بلیط رفت و برگشت استانبول برای شما فراهم شده است تا این بخش از هزینه سفر به ترکیه به تومان محاسبه شود و نیازی به پرداخت دلار یا لیره نداشته باشید.
قیمت بلیط هواپیما هم با توجه به عوامل مختلفی، مثل ایرلاین، کلاس پروازی، تاریخ سفر، مدل هواپیما و… تعیین میشود. البته اسنپ تریپ با همکاری ایرلاینهای داخلی و خارجی، همیشه کمترین قیمت را برای شما در نظر میگیرد.
هزینه های مربوط به رزرو هتل در استانبول
استانبول یکی از مقصدهای گردشگری محبوب در سراسر جهان است؛ بهخاطر همین، در گوشهگوشهی این شهر، صدها هتل، هاستل و اقامتگاه اقتصادی پیدا میشوند. با اینکه این مسئله دست شما را باز میگذارد، اما میتواند انتخاب را سختتر کند. پس بهترین کار این است که قبل از سفر به استانبول، به صفحه هتل خارجی در اسنپ تریپ بروید و با درنظرگرفتن بودجه مورد نظرتان، بهترین هتل را پیدا کنید. حتماً برای محاسبه هزینه های سفر به ترکیه بدون تور، به این نکته توجه داشته باشید که معمولاً در روزهای شلوغ سال، قیمت هتلهای استانبول هم بالا میرود.
هزینه های سفر به استانبول برای دیدنی های این شهر
خب حالا به بخش جذاب ماجرا، یعنی بازدید از جاهای دیدنی استانبول میرسیم. این شهر سالها تحتسلطه امپراتوریهای مختلف بوده و بهخاطر همین، صدها بنای تاریخی و تماشایی دارد. تفریحات مدرن این شهر هم قطعاً نظر شما را به خود جلب میکنند. بنابراین، باید ببینیم که بازدید از این جاذبههای تاریخی و فرهنگی، چه تأثیری در هزینه های سفر به ترکیه با تور و بدون تور دارد:
- مسجد ایاصوفیه: بازدید از این مسجد قدیمی رایگان است.
- آبانبار باسیلیکا: برای بازدید از این آبانبار باید ۱۹۰ لیره بپردازید.
- کاخ توپکاپی: بازدید از این کاخ که محبوبیت زیادی بین گردشگران دارد، ۳۲۰ لیره برای شما آب میخورد.
- موزه مادام توسو: قیمت بلیط ورودی این موزه ۲۰۷ لیره است.
- کاخ دلماباغچه: با پرداخت ۳۰۰ لیره میتوانید همهروزه از کاخ دلماباغچه دیدن کنید.
- برج گالاتا: هزینه بازدید از برج گالاتا ۱۳۰ لیره است.
- پارک مینیاتورک: برای بازدید از این پارک هم باید ۹۰ لیره دیگر به هزینه های سفر به ترکیه بدون تور اضافه کنید.
هزینه های سفر به استانبول مربوط به خرید از مراکز این شهر
در همین تهران خودمان، وقتی به فروشگاههای لوکس میرویم، با کلی لباس ترک مواجه میشویم. پس حالا که به استانبول سفر میکنید، آیا منطقی است که مراکز خرید و فروشگاههای جذابش را نادیده بگیرید؟ طبیعتاً با کمی وقتگذاشتن و گشتوگذار در مراکز خرید مختلف، میتوانید اجناس خوبی را با قیمتهایی پایین بخرید؛ اما بهطور کلی، نرخ این اجناس بهصورت زیر هستند:
- شلوار جین معمولی: از ۸۰ لیره به بالا
- شلوار جین برند: از ۹۶۰ لیره به بالا
- کفش ورزشی آدیداس: ۱۸۰۰ لیره
- تیشرت مردانه معمولی: از ۴۰ لیره به بالا
- پیراهن زنانه ساده: از ۸۰ لیره به بالا
هزینه خورد و خوراک در استانبول
به نظر شما امکان دارد که آدم به شهری مثل استانبول برود و دلی از عزا در نیاورد؟ اصلاً وقتی در این شهر قدم میزنید، آنقدر بوی غذا به شما میخورد که ناخودآگاه بهسمتشان کشیده میشوید. پس بیایید تا برای محاسبه دقیق هزینه سفر به ترکیه به تومان، با هم بررسی کنیم که قیمت غذا و سایر خوراکیها در این شهر چقدر است:
- رستوران اقتصادی: حدود ۱۱۸ لیره
- رستوران لوکس: حدود ۵۰۰ لیره
- فستفودهای زنجیرهای: ۹۹ لیره به بالا
- نان برای دو نفر: ۸ لیره در روز
- نیم کیلو پنیر محلی: ۸۴ لیره
- آبمعدنی ۱.۵ لیتری: ۷ لیره
- یک کیلوگرم برنج سفید: حدود ۳۸ لیره
- یک کیلو سیبزمینی: ۱۴ لیره
- یک کیلو موز: ۲۹ لیره
- ۱۲ عدد تخممرغ: ۴۶ لیره
- سینه مرغ نیمکیلویی: ۵۵ لیره
هزینه های مربوط به خرید سوغاتی در استانبول
حالا که تا استانبول رفتهاید و حسابی خوش گذراندهاید، میخواهید دستخالی به تهران برگردید؟! پس یک سری هم به مراکز خرید و بازارهای این شهر بزنید و برای دوستان و آشنایانتان، سوغاتی بخرید. اگر وقت بیشتری بگذارید، میتوانید اجناس قیمتمناسبی را هم پیدا کنید. به همین خاطر، در بخش مراکز خرید استانبول، برخی از هزینههای خرید در این شهر را برایتان توضیح دادیم. ازاینطریق، میتوانید هزینه های سفر به ترکیه با تور یا بدون تور را حساب کنید.
محاسبه کل هزینه های سفر به استانبول به تومان
تا اینجا بهصورت جزئی برایتان توضیح دادیم که هزینه های سفر به ترکیه بدون تور چقدر هستند. در حالت کلی، برای محاسبه مخارج سفر به این کشور، باید هزینههای هواپیما، هتل، تفریحات، خوردوخوراک، سوغاتی و حملونقل را در نظر بگیرید. البته میتوانید تاحدودی در مخارج مربوط به خوراک و خرید، صرفهجویی کنید. حالا اگر میخواهید هزینه سفر به ترکیه به تومان را بدانید، باید حداقل ۱۵ میلیون تومان را برای مخارج اصلی، مانند هواپیما و اقامتگاه، کنار بگذارید. این هزینه برای یک نفر است و باید مخارج رستوران، تفریحات و… را به آن اضافه کنید که احتمال دارد تا ۵۰ میلیون تومان هم بالا برود.
از طرفی، اگر به سفرهای لوکس و ریختوپاش زیاد علاقه دارید، باید حداقل ۵۰ میلیون تومان را برای هر نفر در نظر بگیرید. آنوقت طبیعتاً مخارج جانبی سفر بهشدت بالا میروند و تا ۷۰ یا ۱۰۰ میلیون تومان میرسند.
سخن پایانی؛ هزینه سفر به استانبول با اسنپ تریپ
فرقی نمیکند که بهدنبال سفری اقتصادی باشید یا اینکه بخواهید شاهانه به استانبول سفر کنید؛ اسنپ تریپ گزینههای بسیار جذابی را با قیمتهایی متفاوت به شما پیشنهاد میدهد. پس برای محاسبه هزینه های سفر به ترکیه بدون تور میتوانید به صفحه رزرو هواپیما و هتل در اسنپ تریپ سری بزنید و بهترین گزینهها را با ارزانترین قیمت ببینید. همچنین، اگر به سفرهای گروهی علاقه دارید، ما به شما تورهای اسنپ تریپ را پیشنهاد میدهیم؛ چرا که این تورها بدون واسطه به شما ارائه میشوند و بهترین امکانات را با کمترین قیمت در اختیارتان میگذارند. بنابراین، به صفحه تورهای این سامانه بروید و هزینه های سفر به ترکیه با تور را مشاهده کنید.
سؤالات متداول؛
هزینه های سفر به ترکیه بدون تور به چه عواملی بستگی دارند؟
برای محاسبه هزینه های سفر به ترکیه بدون تور باید قیمتهای بلیط هواپیما، هتل، تفریحات، سوغاتی، خوردوخوراک، عوارض خروج از کشور و… را در نظر بگیرید.
هزینه های سفر به ترکیه با تور چگونه محاسبه میشوند؟
این هزینهها توسط شرکت ارائهدهنده تور محاسبه میشوند و به نرخ بلیط هواپیما، قیمت هتل، تاریخ سفر و… بستگی دارند.
هزینه سفر به ترکیه به تومان چقدر است؟
برای سفر به استانبول، حداقل باید ۱۵ میلیون تومان را برای هر نفر کنار بگذارید و هزینههای خوردوخوراک، تفریحات، حملونقل و… را به آن اضافه کنید. هرچه سفر شما لوکستر باشد، این هزینه هم بیشتر میشود.
منابع: budgetyourtrip|wander
دسته:جهانگردی
نظری ثبت نشده